Plus installeert honderden pakketautomaten PostNL • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plus installeert honderden pakketautomaten PostNL


PostNL en Plus willen de komende drie jaar pakketautomaten plaatsen bij meer supermarkten in Nederland. De komende jaren komen er honderden bij

Pakketkluizen bij supermarkten. Plus kondigde vorig jaar nog een deal aan met Instabox. Nu de Nederlandse tak van Instabox failliet ging, gaat de supermarktketen in zee met PostNL.

Honderden pakketkluizen

In de afgelopen weken zijn er al tientallen PostNL-pakketautomaten geplaatst in Plus supermarkten. Daar komen er in de komende jaren honderden bij. De pakketautomaten zijn eenvoudig en zelfstandig te bedienen. Sinds kort is het mogelijk om de PostNL-pakketautomaat als standaard bezorgoptie in te stellen via de PostNL-app.

Sneller en eenvoudiger

Marco Bastiaan, senior projectmanager formuleontwikkeling bij Plus: “Voor onze klanten wordt het wegbrengen of afhalen van PostNL-pakketjes sneller en eenvoudiger. Zij kunnen zeven dagen per week hun pakket afleveren of ophalen. Of het eenvoudig combineren met de dagelijkse boodschappen.”

 Barry Husman, directeur Retail Benelux PostNL:“Door PostNL-pakketautomaten bij de Plus te plaatsen zijn we altijd dichtbij en goed bereikbaar voor de buurt, belangrijke kernwaardes voor zowel Plus als PostNL.”

PostNL pakketautomaten

PostNL startte met het plaatsen van pakketautomaten in 2016. Inmiddels staan er meer dan 600 PostNL-pakketautomaten in Nederland. Het doel is om dit aantal uit te breiden naar 1.500 automaten in 2024.

Samenwerking andere partijen

In de loop van 2023 gaat PostNL de pakketautomaten ook openstellen voor andere vervoerspartijen. Dat betekent dat consumenten vanaf dan pakketjes van verschillende vervoerspartijen in een PostNL-pakketautomaat kunnen ophalen.PostNL werkt met verschillende partijen samen op het gebied van de pakketautomaten, zo staan er ook automaten door heel Nederland bij onder andere Gamma, Jumbo en Pets Place.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven