Personeel- en ruimtetekort?  Dan is deze reuze shuttle robot de oplossing • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Personeel- en ruimtetekort?  Dan is deze reuze shuttle robot de oplossing


Groot, groter, groots. Dat is zeker van toepassing op deze reuze pickrobot voor het magazijn. De oplossing misschien voor ruimte- en personeelsgebrek.

Ruimte is duur en schaars. Personeel eveneens. Om beide problemen in een keer op te lossen, is er deze reuze pickrobot.mRobotproducent Geek+ (bekend van zijn autonome mobiele robots) komt met een reuze robot voor het warehouse De RoboShuttle RS8-DA meet 8 meter en heeft een flexibele arm waarmee hij bakken op grote hoogte kan picken.

RoboShuttle

RoboShuttle is compatibel met een verscheidenheid aan rekken, bakken, dozen en verschillende doosformaten. Het bedrijf zei dat de robotoplossing het ruimtegebruik tot vijf keer kan verbeteren. De robot heeft een slank maar robuust chassisontwerp met een flexibel deurframe en dubbel diepe telescopische vorken. Het kan items zo laag als 28 centimeter en zo hoog als 8 meter picken.

Acht bakken per keer per robot

Uitgerust met een intelligente dieptecamera en zeer nauwkeurige sensoren, kan de robot zijn armen aanpassen om dozen van verschillende groottes te kiezen, waardoor de totale schapruimte wordt geoptimaliseerd, aldus Geek+. Bij aansluiting op een magazijnbeheersysteem kan RoboShuttle tot acht bakken van en naar een werkstation overbrengen.

“Met pieken in e-commerce en magazijnverhuur hebben bedrijven behoefte aan flexibiliteit en ruimtegebruik die traditionele automatisering niet biedt. Onze engineeringteams ontwikkelen voortdurend innovatieve oplossingen om aan deze vraag te voldoen en onze klanten in staat te stellen concurrerend te blijven en tegelijkertijd een veilige werkomgeving te bieden aan hun werknemers, “zei Liu Kai, mede-oprichter en vice-president van slimme magazijnproducten voor Geek+, in een verklaring .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven