VIDEO | 100 AMR’s zoeven rond in intelligent voedselmagazijn • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

VIDEO | 100 AMR’s zoeven rond in intelligent voedselmagazijn


De Chinese supermarktketen Circle K heeft meer dan 100 AMR’s rondrijden in zijn distributiecentrum in Hong Kong. 

Circle K heeft in Hong Kong een warehouse staan van 130.000 vierkante meter dat meer dan 300 (mini)supermarkten bevoorraadt. Meer dan 600.000 klanten worden op die manier bediend door dit megamagazijn van Circle K. 

De supermarktketen wilde zijn logistieke processen automatiseren en heeft daarom meer dan 100 autonome mobiele robots (AMR) besteld bij Geek+. Die robots verwerken meer dan 1 miljoen producten per dag. 

Geek+ is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat onder meer robots produceert en binnen die processen kunstmatige intelligentie toepast. Met behulp van intelligente software en QR-codetechnologie verplaatsen de AMR’s de bestelde trolleys flexibel van een opslagruimte naar de medewerkers. De orderpickers hoeven alleen de uiteindelijke compilatie te verzorgen onder begeleiding van een gebruikersinterface. Dit verbetert niet alleen de algehele nauwkeurigheid bij het picken, maar verhoogt ook de efficiëntie. 

“Ondanks de grote uitdagingen waarmee ons team wordt geconfronteerd, ligt onze belangrijkste focus op het verbeteren van de klant- en medewerkerstevredenheid. We vertrouwen op automatiseringstechnologieën die ons ondersteunen bij het herstructureren van onze supply chain vanaf de basis”, aldus Bruce Ma, Senior Supply Chain Manager bij Circle K in Hong Kong.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven