Montapacking neemt twee e-fulfilment partijen over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Montapacking neemt twee e-fulfilment partijen over


E-fulfilment bedrijf Montapacking lijft twee fulfilmentbedrijven in Nieuwveen over.

E-fulfilment bedrijven WSSN en TWI worden overgenomen door Montapacking, het e-fulfilment bedrijf dat honderden robots gaat laten rijden in zijn fulfilmentcentra.

E-fulfilment bedrijf Montapacking lijft twee fulfilmentbedrijven in Nieuwveen over.

Zowel WSSN als TWI beschikken over een trouwe klantenkring van ongeveer 100 webshops en 65 medewerkers. Edwin van der Ham, directeur van Montapacking: “De bedrijfsculturen van WSSN en TWI sluiten goed aan bij die van Montapacking; klantgericht en no nonsens. Dus we waren er samen snel uit.”

Consolidatie e-fulfilment partijen

Om te blijven groeien is opschalen cruciaal. De huidige overname van twee fulfilmentbedrijven sluit dus goed aan op de groeistrategie van Montapacking. Van der Ham: “De verwachting is dat er in de fulfilmentbranche slechts een paar grote spelers overblijven. Zo nam recent Maersk nog B2C Europe uit Almere over.

E-commerce groei

Dat komt door de enorme groei in de online markt de laatste jaren. Daardoor moeten je IT-systemen als fulfilmentbedrijf zodanig zijn ingericht dat je niet alleen snel kunt schakelen, maar ook effectief kunt opschalen. Wij zijn op die uitdaging voorbereid.

Lees ook
Montapacking de boer op met eigen WMS

Groeicijfers Montapacking

Montapacking verdubbelt volgens eigen zeggen iedere twee jaar zijn capaciteit. “Hierdoor kunnen onze klanten vrijwel onbeperkt groeien. En deze kans pakken ze ook direct aan. We zien namelijk dat onze klanten gemiddeld twee keer zo snel groeien als de markt.”

Culturen komen overeen

Eelko Hoekstra, vestigingsmanager WSSN/TWI: “De kernwaarden en de algemene cultuur binnen Montapacking komen volledig overeen met die van ons. Dat is van grote impact geweest op onze beslissing, want een groot deel van onze mensen werkt hier al tientallen jaren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven