Binnenkort honderden Lowpads bij Montapacking? • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Binnenkort honderden Lowpads bij Montapacking?


Montapacking, een van de snelst groeiende e-commercebedrijven in Nederland, heeft ervoor gekozen om hun logistieke processen te automatiseren met de Lowpad.

Montapacking verzorgt de logistiek voor meer dan 600 webshops. Het bedrijf is sterk technologiegedreven en was op zoek naar een innovatieve oplossing om logistieke processen in hun magazijnen te verbeteren. In hun zoektocht leerden ze de Lowpad kennen, een product ontwikkeld door Eurotec.

De Lowpad is een autonome mobiele robot die ingezet kan worden in een magazijn, zonder het doorvoeren van aanpassingen aan de infrastructuur. De veiligheid wordt gegarandeerd door gecertificeerde veiligheidssensoren. Lowpads worden bestuurd door software welke naadloos geïntegreerd kan worden met bestaande softwaresystemen van de klant.

Edwin van der Ham: “De Lowpad is uniek in zijn soort.”

In vergelijking met andere autonome mobiele robots biedt de Lowpad Montapacking de beste oplossing om hun logistieke processen te optimaliseren. Montapacking-oprichter Edwin van der Ham: “De Lowpad is uniek in zijn soort, vanwege zijn ultralage hoogte, schaalbaarheid en goods to person-technologie.”

“De Lowpad zal een sleutelrol gaan vervullen in onze logistieke processen in al onze magazijnen én ons de mogelijkheid bieden voor hybride orderpicking, een situatie waarbij orderpickers en de Lowpad opereren in dezelfde omgeving. We hebben hoge verwachtingen van de Lowpad en kijken uit naar een belangrijke bijdrage van de Lowpad in onze magazijnefficiëntie.”

Honderden Lowpads

De eerste Lowpads zijn onlangs geïmplementeerd in een van de magazijnen van Montapacking in Gorinchem. Eurotec kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst alle andere magazijnen van Montapacking te voorzien van honderden Lowpads.

Over Eurotec
Eurotec is een internationaal opererend industrieel bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hightech oplossingen voor logistiek en inspectie. Eurotec is onderdeel van Eurogroep en kan putten uit de vele ervaringen die aanwezig zijn m.b.t. reeds ontwikkelde apparatuur. Dit levert een belangrijke bijdrage op voor onze klanten om de ontwikkeling van processen te vergemakkelijken. Deze combinatie resulteert in hightech apparatuur die de bedrijfsprocessen van klanten ondersteunt en optimaliseert. Het maakt Eurotec een doelgerichte en zeer betrouwbare partner.

Over Montapacking

Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistieke verzorgt voor meer dan 600 webshops. Het bedrijf is sterk technologiegedreven. Bij Montapacking zijn ongeveer 500 werknemers werkzaam.

Met de Universal Checkout van Montapacking kan elke webshop haar klanten alle mogelijke logistieke bezorgopties en -locaties aan de consument aanbieden. Zowel voor het verzenden van pakketten als voor retourzendingen. Een verbinding met elk platform, van bol.com en Amazon tot Alibaba, kan eenvoudig worden gerealiseerd via de E-commerceradar service, in combinatie met fysieke voorraad op slechts één plek.

Bekijk de video om meer te weten te komen over Montapacking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven