Ga naar hoofdinhoud

Monta opent warehouse in België

vlnr, Sepideh Asghari, directrice van Sepi Agari en Edwin van der Ham

Monta breidt verder uit. Na het openen van de laatste vestiging in Duitsland (Krefeld) is het nu tijd voor de opening van een fulfilmentcenter in België.

Monta blijft groeien. Stak het fulfilmentbedrijf vorig jaar nog de oostgrens over naar Duitsland. Dit keer trekt het bedrijf zuidwaarts. Monta, dat vorig jaar onderdeel werd van DHL, heeft een fulfilmentcenter geopend in het Belgische Bornem, waar DHL sinds 2022 rondrijdt met autonome heftrucks.

Monta Benelux en Frankrijk

Met het nieuwe warehouse, waar wordt gewerkt met handscanners, en niet zoals in Molenaarsgraaf met Lowpads. wil Monta online ondernemers binnen de Benelux (en dus de Belgische en Franse online consument) beter van dienst kunnen zijn. Edwin van der Ham, directeur Monta: “We hebben vorig jaar in Duitsland een warehouse geopend omdat Duitsland voor sommige klanten een steeds interessantere afzetmarkt bleek te worden en we daarnaast veel aanvragen kregen van Duitse webshops voor het verzorgen van hun fulfilment. Ditzelfde zien we nu gebeuren in België. Door het openen van een warehouse in België kunnen we ook deze orders en retouren sneller en eenvoudiger verwerken en zijn we sneller over de Franse grens.” Naast bestaande klanten van Monta zullen ook nieuwe klanten als Maniko Nails en Sepi Agari worden bediend.

Europese opmars Monta

Het Belgische pand is de 17e van Monta. Daar blijft het niet. Van der Ham heeft al vier nieuwe landen op het oog. “De volgende vier Europese landen staan op de planning. Het is slechts een kwestie van tijd, Europa gaat nog veel meer van Monta zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven