Edwin van der Ham nieuwe columnist Warehouse Totaal • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Edwin van der Ham nieuwe columnist Warehouse Totaal


Edwin van der Ham is de nieuwe columnist van Warehouse Totaal. Van der Ham, eigenaar van e-fulfilmentbedrijf Montapacking zal ieder magazine dit jaar een column verzorgen.

Edwin van der Ham zal iedere printuitgave schrijven over zaken in zijn vakgebied die hem bezighouden. Medio februari is de eerste bijdrage te lezen van de e-fulfilment specialist. In zijn eerste columns gaat hij in over de meerwaarde van robots én de mens.

Montapacking is een van de snelst groeiende e-commercebedrijven in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen. Recent nog nam het bedrijf twee e-fulfilment bedrijven over.

In het verleden is Montapacking door Syntens gekozen tot slimste bedrijf van Nederland. Slimme techniek (hard- en software) spelen dan ook een belangrijke rol in de ondernemersvisie van Van der Ham.  Hij  is liefhebber van techniek en dus van automatisering en robotisering.  Montapacking heeft de laatste jaren fors geïnvesteerd in slimme oplossingen waaronder honderden Lowpads en een eigen WMS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven