Dynalogic verlengt partnership met Wehkamp • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic verlengt partnership met Wehkamp


Dynalogic en e-commerce speler Wehkamp verlengen hun samenwerking.

Dynalogic, dat een nieuw dc gaat bouwen in Bleijswijk, verlengt zijn samenwerking met Wehkamp. Met deze verlenging van drie jaar ligt de focus de komende jaren nog meer op het fan maken van de klant.
Wehkamp, dat recent Kleertje.com overnam, en Dynalogic zijn hun samenwerking gestart in 2015 met een focus op het leveren, installeren en monteren van grote producten, zoals TV’s en witgoed, maar ook kasten, banken en ander meubilair.

Last mile

De laatste jaren is het partnership tussen Dynalogic en Wehkamp steeds verder uitgebreid met een continue focus op value added services en de Net Promoter Score (NPS). Zo heeft de consument de mogelijkheid om zijn of haar bestelling op afspraak de volgende dag te laten bezorgen in een dagdeel naar keuze (ochtend, middag of avond), waarbij onze live ETA het bezorgmoment tot op 10min nauwkeurig aangeeft.

Lees ook
CMA CGM en Ceva bestormen Nederlandse last mile wereld door overname

Meer last mile service

Additioneel kan ook een specifieke service afgenomen worden zoals het installeren van een wasmachine, monteren van een televisie of zelfs volledig gebruiksklaar plaatsen van een boxspring. Met deze uitbreiding van de value added services is de volgende stap gezet in totale ontzorging van de consument, want ook oude producten en verpakkingsmaterialen worden mee retour genomen.

Rick Bakker, Head of Fulfilment van Wehkamp: ‘’Elke dag doen we samen met Dynalogic onze uiterste best om te zorgen voor tevreden klanten. Die erkenning zien we terug in een hoge NPS waardering.

John Ruijsch, CCO Dynalogic: “Ik ben ontzettend trots op dit partnership. Elke dag doen wij onze uiterste best om alle consumenten de ultieme klantervaring te geven en de komende jaren gaan we nog veel meer stappen zetten om de consument volledig te kunnen ontzorgen.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven