Ga naar hoofdinhoud

Yusen Logistics (Benelux) BV

Yusen Logistics is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener met luchtvracht, zeevracht, internationaal wegtransport, opslag, warehousing en supply chain management in haar dienstenpakket. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokyo, Japan. Regionale hoofdkantoren bevinden zich in Europa, Oost-Azië, Zuid-Azië/Oceanië en de America’s. Binnen Europa is Yusen Logistics in nagenoeg alle landen actief met in totaal zo’n 75 logistieke centra, meer dan 700.000m² aan magazijnruimte en ca. 1500 eenheden aan rollend materieel.

In de Benelux heeft Yusen Logistics vestigingen in Nederland, België en Luxemburg alsmede in Frankrijk en Zweden. In totaal werken bij Yusen Logistics Benelux ruim 800 medewerkers.

De Nederlandse vestigingen van Yusen Logistics zijn te vinden in Amsterdam (Schiphol Airport), Edam en Ridderkerk. In België is Yusen Logistics actief in de Antwerpse havenregio, Herentals, Brussel (Zaventem) en Charleroi.
Op deze vestigingen wordt een totaalpakket aan logistieke diensten aangeboden aan opdrachtgevers uit uiteenlopende marktsectoren, met specialisatie in Technology, Healthcare, Automotive, Retail en Aerospace.

Naast de wereldwijde Air en Ocean freight forwarding, wegtransport en warehousing biedt Yusen Logistics Benelux u complete douane- en documentenafhandeling en een uitgebreide range aan technische mogelijkheden en value added services.

Yusen Logistics is een dochteronderneming van de NYK Group, met meer dan 130 jaar ervaring in wereldwijde logistiek.

Bezoekadres

Ringdijk 374-378
2983GS Ridderkerk

Telefoonnummer
088-5522200

E-mailadres
info@bnl.yusen-logistics.com

Website
http://www.yusen-logistics.com/en/europe/benelux/

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven