Yusen Logistics Benelux breidt uit met nieuw warehouse in Moerdijk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Yusen Logistics Benelux breidt uit met nieuw warehouse in Moerdijk


Logistiek dienstverlener Yusen Logistics Benelux opent een nieuw logistiek centrum in Moerdijk. Het warehouse heeft een oppervlakte van ongeveer 30.000 vierkante meter met circa 900 vierkante meter kantooroppervlakte. De nieuwe vestiging zal ook meteen het hoofdkantoor in Ridderkerk vervangen.

Yusen Logistics Benelux neemt ‘op korte termijn’ intrek in het nieuwe warehouse op industriepark ‘Port of Moerdijk’. “Met de opening van dit nieuwe warehouse onderstrepen wij onze sterke toewijding om onze klanten hoogwaardige logistieke diensten te leveren”, reageert managing director Bruno Jacques.

Jacques noemt de regio Moerdijk ‘qua locatie de ideale keuze’: “Moerdijk ligt perfect gesitueerd ten opzichte van de twee belangrijkste zeehavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Amsterdam en Brussel, waardoor we zowel lokale als internationale klanten de mogelijkheid bieden om onze douane- en freight forwarding services (vrachtexpediteurs, red.) aan te bieden in combinatie met onze uitgebreide warehousing- en wegtransportmogelijkheden’.”

Het warehouse scoort naar eigen zeggen hoog op het gebied van ‘duurzaamheid, efficiency en beveiliging’. Daarnaast functioneert het nieuwe gebouw ‘energieneutraal’ door de aanwezigheid van onder meer een warmtepompsysteem, een warmteterugwininstallatie, zonnepanelen en LED-verlichting.

Wat is Yusen Logistics?

Yusen Logistics is een logistiek dienstverlener waarvan het hoofdkantoor zich in Tokyo in Japan bevindt. Verder heeft men vestigingen in Frankrijk, Zweden, Luxemburg, België en Nederland. Yusen richt zich op lucht- en zeevracht, internationaal wegtransport, opslag, warehousing en supply chain management.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven