Webinar Kramp en Ranpak: Meer verpakken met minder mensen middels warehouse automation • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Webinar Kramp en Ranpak: Meer verpakken met minder mensen middels warehouse automation


In het webinar ‘Meer verpakken met minder mensen middels warehouse automation’ op dinsdag 11 april gaan Ranpak en Kramp in gesprek over de efficiency, uitdagingen, kwaliteit en capaciteit van geautomatiseerd verpakken in een warehouseomgeving. Meld je aan voor dit gratis webinar.

Steeds meer goederen worden online besteld met hoge verwachtingen van de klant. Next-day-delivery is hedendaags eerder regel dan uitzondering. Wie zijn efficiency en productiecapaciteit wil verhogen, kan haast niet om warehouse automation heen.

Voordelen automatisering

Ruud van den Heiligenberg, senior accountmanager Europe Ranpak Automation, vertelt tijdens het webinar welke voordelen warehouse automation kan opleveren. “Een belangrijke reden om met automation te starten, is het versimpelen en het stroomlijnen van je operationele processen. Je gaat een meer belastbare stroom creëren binnen je bedrijf waardoor je minder afhankelijk bent in pieksituaties. Door deze optimalisatie krijg je meer transparantie en leverbetrouwbaarheid met minder manueel werk. In het huidige tijdsbeeld, waarin het steeds moeilijker wordt om goed personeel aan je te binden, is dat een hele belangrijke ontwikkeling. Tijdens dit webinar ga ik onder andere dieper in op de overige voordelen en de duurzame aspecten die erbij komen kijken.” 

Kramp

Maarten Markerink is als warehouse engineering manager, verbonden aan Kramp. Het bedrijf geldt al grootse leverancier van agrarische onderdelen en  in Europa. Markerink vertelt over het proces dat hij doorliep om warehouse automation toe te passen binnen Kramp. “Het integreren van warehouse automation is een ingrijpend proces. We wilden er daarom een weloverwogen keuzen voor het systeem maken. Aan de hand van onze eigen praktijkervaringen neem ik de kijker mee langs de route die wij doorliepen. Welke keuzes maak je? Wat kon er beter? Daarnaast deel ik ook tips voor kijkers die willen starten met de implementatie van warehousen automation in hun bedrijf.”

Aanmelden webinar

Hoe start je met automation? Hoe heeft dit invloed op arbeidskrachten en vooral: wat levert het onderaan de streep uiteindelijk op? Deze -en wellicht ook jouw- vragen worden in dit webinar besproken. Meld je aan en volg het webinar vanaf jouw computer, tablet of telefoon. 

Het webinar is op dinsdag 11 april om 12.30 uur live te volgen. Het webinar is gratis, meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven