Ga naar hoofdinhoud

Stow neemt robotbedrijf iFollow over


Stow Robotics, de business unit voor magazijnautomatisering van de stow Group, neemt een meerderheidsbelang in robotbedrijf iFollow.

Stow, die we in Nederland vooral kennen van de magazijnstellingen, maakt werk van robotisering. Richtte de groep in september 20211 Stow Robotics op, nu neemt diezelfde tak iFollow over. De overname van iFollow, dat onder meer actief is bij broodgigant Vandemoortele, moet Stow’s positie verder verbeteren.

robots

iFollow, opgericht in maart 2017, is een in Parijs gevestigd roboticabedrijf dat eigen softwaresuite ontwikkelt en commercialiseert. De huidige vloot van geavanceerde AMR’s en software is geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals collaboratief picken en in- en uitgaand transport.

Portfolio schaalbare automatiseringsoplossingen

Jos De Vuyst, CEO van stow Group: “We zijn verheugd iFollow te verwelkomen om Robotics te stallen en zijn onder de indruk van het hele iFollow-team. Dit is weer een belangrijke mijlpaal voor stow Robotics, waarmee we een bedrijf toevoegen dat perfect past binnen ons portfolio van schaalbare automatiseringsoplossingen.

We zijn er echt van overtuigd dat deze samenwerking aanzienlijke synergiën zal ontsluiten met onze Atlas 2D-palletoplossing, en de groei van iFollow via ons commerciële netwerk aanzienlijk zal versnellen. iFollow deelt in onze visie voor de toekomst en biedt het perfecte platform voor verdere op AMR gebaseerde oplossingen.”

Vincent Jacquemart, mede-oprichter en CEO van iFollow: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met stow Robotics, een leider in magazijnautomatisering. We zijn ervan overtuigd dat dit het juiste partnerschap is om de volgende fase van langetermijngroei van iFollow te starten, met een betrouwbare, wereldwijde partner.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven