Dematic bundelt krachten met Linde en Still • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dematic bundelt krachten met Linde en Still


Dematic presenteert dit jaar een première op de LogiMAT: Voor het eerst presenteert de intralogistieke specialist van 25 tot 27 april in Stuttgart samen met zijn twee zusters van de Kion Group, Linde Material Handling en Still, oplossingen voor een volledig geautomatiseerde toeleveringsketen.

Klanten zullen in de toekomst profiteren van deze nauwe samenwerking dankzij een nog efficiëntere intralogistiek. Het hoogtepunt op de gezamenlijke beursstand van de drie bedrijven zal een dynamische showcase zijn: daar is een typische materiaalstroom te zien die volledig automatisch wordt afgehandeld door het gebruik van geïntegreerde oplossingen zoals hoogheffende trucks, palletiseer- en depalletiseerinstallaties en autonome mobiele robots (AMR).

Dematic’s lifecycle management

Ook kunnen bezoekers met eigen ogen zien wat de voordelen zijn van Dematic’s lifecycle management. Daarnaast demonstreert de specialist in intelligente automatiseringstechnologie diverse softwaretoepassingen die ook gebruik maken van kunstmatige intelligentie (AI). De oplossingen zijn te zien op de nieuw ingerichte Dematic stand in Hal 10 / C41. Registreer u hier gratis: bit.ly/LogiMAT23-NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven