Autonoom pallets transporteren; dit is Open Shuttle Fork van Knapp • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Autonoom pallets transporteren; dit is Open Shuttle Fork van Knapp


Pallets autonoom transporteren. De Open Shuttle Fork van Knapp kan het. De nieuwste loot aan de AMR stam van Knapp kan bewonderd worden op de LogiMat.

Open Shuttle Fork van Knapp rijdt al zijn rondjes in de fabriek van Fronius, en deze week ook op de LogiMat. Het is een autonome mobiele robot (AMR) die pallets flexibel en efficiënt vervoert. De innovatie wordt gekenmerkt door een gering ruimtebeslag, talrijke functionaliteiten en een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Denk aan: 3D-objectherkenning voor veilig gebruik in het magazijn.

Wendbaar

De robot is niet alleen veilig ook wendbaar, stelt Knapp. Hij kan om zijn eigen as draaien, zijwaarts rijden en heeft een elektrisch bediende lift. Ook belooft de Oostenrikse system integrator een moeiteloze en snelle implementatie.

Fronius is het bedrijf die de autonomous mobile robots van Knapp inzet in zijn operatie. In de fabriek in het Oostenrijkse Sattled zijn zestien Open Shuttle Fork robots actief die de goederen-in en goederen-uit gebieden automatisch verbinden met de productiecellen en interne transporttaken afhandelen. Evenveel laadstations voorzien de mobiele robots van stroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven