Witron neemt staalproducent over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Witron neemt staalproducent over


Witron gaat in de staal business. Het Duitse bedrijf heeft Voit Stefan overgenomen, ook wel bekend als “Der Stahlfertiger”.

Witron, bekend van grote material handling cases als het nieuwe Plus dc in Oss, heeft de Duitse staalproducent overgenomen om de beschikbaarheid en daarmee zijn leveringszekerheid te verhogen. Ook biedt de deal Witron de kans een nog groter verticaal productengamma uit één hand aan te kunnen bieden. Niet onbelangrijk in een tijd vol onzekere supply chains.

De Witron Groep heeft Voit Stefan GmbH per 1 januari 2023 overgenomen van Pleystein. Het in 2002 opgerichte internationaal actieve Voit Stefan GmbH, ook bekend als “Der Stahlfertiger” heeft ruim 80 mensen in dienst en verwerkt jaarlijks tussen 10.000 en 12.000 ton staal op een productieoppervlak van 25.000 vierkante meter. De jaarlijkse omzet bedraagt meer dan 20 miljoen euro.

Volgens het bedrijf zullen alle werknemers van Voit Stefan worden overgenomen door Witron. Stefan Voit blijft de verantwoordelijke directeur van het bedrijf en versterkt bovendien de bedrijfsleiding van de Witron Groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven