Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting opent nieuwe vestiging in Tiel • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting opent nieuwe vestiging in Tiel


Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, heeft per 1 mei, naast haar locatie in Soest,  een tweede vestiging in het huidige pand van Yale in Tiel geopend.

De uitbreiding past in de ambitie van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting om zich nog meer te richten de klant optimaal van service te voorzien en een bredere dienstverlening aan te bieden.

Maatwerk

Het pand is dé perfecte locatie voor Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting om uit te breiden. Er is ruimte voor een showroom en om nog meer maatwerk te leveren aan de klant.

Jan Jaap Wiersma, eigenaar van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting én importeur van Yale Nederland: “Naast merkonafhankelijke service en onderhoud wordt maatwerk leveren steeds belangrijker. Daarnaast leeft bij veel klanten de wens om meer producten en diensten onder te brengen bij één leverancier. Om in deze behoefte te voorzien onderzoeken we continu de markt en breiden ons producten en dienstenpakket uit.”

Yale

Het merk Yale bljft goed vertegenwoordigd, maar maakt onderdeel uit van een breder pakket. Zo biedt Wiersma ook compleet gereviseerde occasions aan, veeg- en schrobmachines, levering van stellingen inclusief keuring, diverse intern transport opleidingen en keuringen van heftrucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven