Wasco bouwt nieuw distributiecentrum van 37.000m² • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wasco bouwt nieuw distributiecentrum van 37.000m²


Wasco groeit verder en bouwt een nieuw distributiecentrum van 37.000m² in Deventer.

Na het nieuwe distributiecentrum van Wasco in Apeldoorn in 2014, Dat in 2020 nog werd uitgebreid, komt daar nu een nieuw dc bij in Deventer.

Verdubbeling warehouse

De verwachte groei van de omzet, het assortiment en de klant-specifieke activiteiten nopen wasco verder te bouwen. “Op het moment is er een gebrek aan ruimte en dit lossen we op door een nieuw distributiecentrum te huren dat twee keer zo groot is dan wat we nu hebben hier in Twello”, aldus Herold van den Belt, algemeen directeur van Wasco.

Het nieuwe distributiecentrum gaat de huidige locatie in Twello volledig vervangen. Een deel van het assortiment uit Apeldoorn verhuist ook naar de nieuwe locatie.

Duurzaamheid

Het distributiecentrum zal duurzaam gebouwd worden volgens de BREEAM Very Good norm. Het nieuwe 37.000m² grote distributiecentrum zal op het industrieterrein “Kloosterlanden” in Deventer gerealiseerd gaan worden door Ten Brinke Bouw uit Varsseveld.

Het distributiecentrum, wat naar verwachting medio 2023 opgeleverd zal worden, gaat bijdragen aan een verdere optimalisatie van de logistieke- en bedrijfsprocessen. Daarnaast kan Wasco het assortiment nog verder uitbreiden door de vele extra vierkante meters die erbij komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven