Ga naar hoofdinhoud

Warehouse architect DENC komt in Belgische handen


Architectenbureau Denc, dat onder meer tekent voor de uitbreiding van het Wehkamp dc, komt in Belgische  handen. VK architects+engineers neemt het Nederlandse bedrijf over.

Via de overname van DENC, dat ook het nieuwe bol.com warehouse ontwierp,  wil VK architects+engineers een actieve rol spelen in het verduurzamen van het logistiek vastgoed. Zowel in België als in Nederland.

Om voor de toekomst die positie in de snel veranderende markt, denk aan de verdozingsdicussie, verder te versterken, wil VK architects+engineers inzetten op de kruisbestuiving met het Belgische ingenieursbureau Van Looy Group, actief in hetzelfde marktsegment in België en eveneens onderdeel van VK architects+engineers. Alain Bossaer, chief operations officer van VK architects+engineers: “ Logistieke processen, automatisering en duurzame, circulaire architectuur zullen in de toekomst meer dan ooit op een integrale manier benaderd worden. Bovendien wil VK architects+engineers vanuit haar duurzaamheidsambitie krachten bundelen om het duurzaamheidsaspect te versterken en verder uit te bouwen.”

Joost van Gilse, director DENC: “We zijn heel blij met de nieuwe kansen die ontstaan voor ons en onze klanten doordat we onderdeel worden van VK architects+engineers. DENC blijft in Nederland onder eigen naam opereren en de klanten kunnen blijven rekenen op onze persoonlijke en professionele aanpak.”

foto: Venlo, Michael Kors © Peter Markesteijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven