Stella opent nieuw distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Stella opent nieuw distributiecentrum


E-bikespecialist Stella Fietsen versnelt haar expansie over de grens door een distributiecentrum annex hoofdkantoor te openen.

 Stella gevestigd in Nunspeet, de plaats waar Shimano juist zijn warehouse wil sluiten, heeft in het Belgische Beerse een distributiecentrum annex hoofdkantoor in gebruik genomen. Het nieuwe warehouse met kantoren zijn nodig om de groei aan te kunnen.

Belgische groei

In 2020 opende het bedrijf vijf zogenoemde E-bike Testcenters bij onze zuiderburen, afgelopen maand kwamen daar nog drie filialen bij en nu een warehouse om de Belgische klant beter en sneller te kunnen bedienen.

“We groeien hard over de grens, daarom is een hoofdkantoor essentieel”, zegt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “We opereren nu vanuit Nunspeet. We willen graag de lokale aanwezigheid versterken én een sterke positie opbouwen in de Belgische e-bikemarkt”, verklaart hij het nieuwe dc.

Het Belgische hoofdkantoor krijgt geen winkelfunctie, maar er komt wel een afhaallocatie voor gekochte e-bikes. “Dus als klanten elders in het land een elektrische fiets kopen, kunnen ze die óf thuis laten bezorgen, of ophalen in Beerse.”

Historie Stella

Stella Fietsen is in 2011 opgericht in een houten keet achter het ouderlijk huis van CEO Daan van Renselaar. Het bedrijf groeit in ruim tien jaar uit tot een van de grootste fabrikanten van e-bikes in Nederland, met een omzet van ruim 100 miljoen euro en een groot distributiecentrum in thuisbasis Nunspeet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven