Optimisme troef na eerste beursdag ICT & Logistiek • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Optimisme troef na eerste beursdag ICT & Logistiek


Na twee jaar gingen de deuren van ICT & Logistiek beurs eindelijk weer open. De beursopening is niet onopgemerkt gebleven bij standhouders én bezoekers. De beursvloer was goed gevuld met standhouders én bezoekers.

Een veerkrachtige logistieke sector die klaar is voor de toekomst. Dat is het overkoepelende thema van deze beurseditie. Een toepasselijk thema; óók voor de beurs zelf, want na twee jaar afwezigheid, heeft de beurs aan dynamiek niets ingeleverd.

Zo blijkt na de eerste beursdag in de Jaarbeurs in Utrecht. De beursvloer was niet enkel goed gevuld met standhouders, ook het aantal bezoekers op dag met ruim tweeduizend stemt de beursorganisatie én de exposanten tot tevredenheid.

Bekijk ook beursjournaal dag 2

Victor Ankerman, sales project manager jaarbeurs: “Fijn dat na twee jaar iedereen elkaar weer fysiek heeft kunnen ontmoeten in de Jaarbeurs. Het voelde als vanouds. Bij bezoekers was te merken dat er een grote honger was naar kennis en handvatten om de toekomst vorm te geven. De theaters zaten vol en op de ruim 130 stands werden veel interessante gesprekken gevoerd. Het was een geslaagde eerste dag.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven