ICT & Logistiek epicentrum van kennisdelen (beursjournaal dag 2) • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

ICT & Logistiek epicentrum van kennisdelen (beursjournaal dag 2)


ICT & Logistiek zit er weer op! Zo’n 4000 vakgenoten brachten een bezoek aan de beurs in Utrecht waar kennis opdoen en delen het motto was.

Na twee jaar afwezigheid was de informatie- en ontmoetingsbehoefte groot onder de 130 standhouders én de bijna 4000 bezoekers.

De beursorganisatie spreekt over een ‘dynamische beurs’ waarbij de stands goed bezocht zijn, dat geldt ook voor de acht kennistheaters. De praktijkcases van onder meer Tony’s Chocolonely, McDonald’s, Red je Pakketje en Movianto dat de logistiek van de vaccins verzorgt, werden druk bezocht. Ook Slimstock zag volle zalen.

Victor Ankerman, sales project manager bij de Jaarbeurs. “We merkten dat er bij bezoekers een grote honger was naar kennis en handvatten om de toekomst vorm te geven. Wat dat betreft was het thema ‘Resilient Logistics’ passend gekozen. We hebben de afgelopen dagen echt gewerkt aan een veerkrachtige sector die klaar is voor de toekomst.”

Volgend jaar vindt ICT & Logistiek weer gelijktijdig met Logistica plaats, van 8 t/m 10 november 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Volgens Ankerman heeft ruim 30 procent van de exposanten al ingetekend voor de volgende editie.

Bekijk ook beursjournaal dag 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven