Ga naar hoofdinhoud

Ondergronds dc met zeppelin blijkt 1 aprilgrap


Er komt, zoals verwacht, geen ondergronds distributiecentrum in Deventer. Dit warehouse zou bevoorraad moeten worden vanuit een zeppelin, maar VDR Bouwgroep bevestigt dat het om een 1 aprilgrap gaat.

De gemeente en het A1-bedrijvenpark verleenden hun medewerking aan de grap van het bouwbedrijf. “Op een ludieke wijze konden we zo extra aandacht voor het bedrijvenpark genereren en Deventer op de kaart zetten”, zegt Norbert Mulder, projectmanager van de gemeente Deventer.

“We hebben intern geruchten verspreid en bevestigd dat het binnenhalen van dit project echt iets is voor het Deventer bedrijf VDR Bouwgroep. Hun enorme bouwbord aan de rand van het bedrijvenpark bleek bovendien een fantastische blikvanger aan de A1.”

“Ik sluit niet uit dat we ooit nog eens in de toekomst serieus de mogelijkheden van een ondergronds distributiecentrum gaan onderzoeken, maar op dit moment is daar echt geen sprake van”, reageert VDR-directeur Luc Baltus.

Lees hier ons eerdere artikel over de 1 aprilgrap.

Ying Group

VDR liet vorige week weten dat de Chinese belegger Ying Group zich voor een online retailer wilde vestigen in Deventer. De woordvoerster van dit bedrijf, Xiàohuà, betekent ‘grap’ in het Nederlands. Toen Warehouse Totaal hierover belde met Menno Meerdink Veldboom van de marketingafdeling van VDR, wilde hij (uiteraard) nog geen opening van zaken geven.

De voornaam van de woordvoerster Xiàohuà betekent ‘grap’. Hier gingen alle alarmbellen af….

(Gelach) “O ja? Dat weet ik ook niet…”

Ik vind het een bijzonder verhaal…

“Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook een fantastisch verhaal vond toen ik er een week of twee, drie geleden voor het eerst bij betrokken werd. Ik ben toen gaan googelen op Hybrid Air Vehicles en die zeppelins zien er wel magnifiek uit. Wauw.”

VDR laat nu weten dat de ‘Chinese’ woordvoerster in het echt Loretta Ying is. Zij is werkvoorbereider bij VDR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven