Ga naar hoofdinhoud

Movianto verdubbelt warehouse Oss: de eerste beelden


Movianto 3.0. Zo heet het nieuwe warehouse van Movianto in Oss. Met de oplevering van het distributiecentrum, verdubbelt de pharma specialist zijn capaciteit in Oss.

Movianto kan weer even vooruit in Oss. De healthcare specialist, die verantwoordelijk is voor de logistiek van de corona vaccins Nederland, heeft zijn warehousecapaciteit verdubbelt, Vrijdag 9 december werd het pand opgeleverd door bouwbedrijf Van de Ven in opdracht van WDP. Bekijk hier alle foto’s.

Het 13.000 vierkante meter grote dc in Oss komt op hetzelfde stuk grond als de huidige faciliteit waarmee de opslagcapaciteit wordt verdubbeld. In Weert neemt Movianto eveneens een nieuw warehouse in gebruik.

Automatisering

De uitbreiding in Oss bevat verschillende temperatuurzones,  inclusief diepvriescapaciteiten, aangezien steeds meer producten dit soort opslag nodig hebben. Daarnaast wordt er een bunker gebouwd voor gevaarlijke stoffen om te voldoen aan de nieuwe Nederlandse regelgeving voor die producten. Ook wordt het dc uitgerust met geavanceerde automatisering en technologie. Details hierover zijn niet bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven