Lowpad robots moeten warehouse operatie TJ Morris verbeteren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Lowpad robots moeten warehouse operatie TJ Morris verbeteren


TJ Morris (Home Bargains) investeert in 91 Lowpads om het rangeerproces voor rolcontainers te automatiseren.

Lowpads van het Nederlandse bedrijf Eurotec, we kennen ze van Monta (voorheen Montapacking). gaan nu ook de plas over richting Engeland.

TJ Morris (Home Bargains) heeft voor zijn locatie in Amesbury voor 91 Lowpads gekozen. De robots gaan het laatste stukje automatisering, het transporteren van de rolcontainers naar de dockdeuren.

“We hebben voor Lowpad gekozen vanwege hun unieke vermogen om volledig geladen rolcontainers in winkels te verwerken en de eenvoud van implementatie die hun oplossing biedt”, zegt Joe Morris van de Britse retailer.

Lowpad

91 Lowpads automatiseren het transport van rolcontainers van het geautomatiseerde orderverzamelsysteem naar de 40 docks. Deze 24/7 operatie wordt beheerd door Lowpad’s in eigen huis ontwikkelde marshalling software, waarbij de rolcontainers in de juiste volgorde van winkelbestemming voor de dokken worden vervoerd.

Naast de Lowpads en hun in eigen huis ontwikkelde softwarepakket voor fleet management, biedt Lowpad ook verschillende ‘hand over’ stations om de overdracht van de rolcontainers van de liften en de orderverzameltrucks naar de Lowpads te vergemakkelijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven