Lineage Logistics live met future-proof wms • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Lineage Logistics live met future-proof wms


Lineage Logistics is live met een nieuwe WMS. Het warehouse management systeem moet de efficiency verbeteren en de klantenservice. Het WMS systeem wordt nu verder uitgerold in Europa.

Koel- en vriesreus Lineage Logistics, dat deze maand nog drie Nederlandse bedrijven overnam, timmert ook operationeel aan de weg. Lineage vierde recent de livegang van het nieuwe warehouse management systeem in de vestiging in Peterborough, Verenigd Koninkrijk. Deze implementatie maakt Peterborough de eerste Lineage-vestiging in het Verenigd Koninkrijk dat live gaat met Boltrics’ 3PL Dynamics oplossing (geïmplementeerd door Mercurius IT)

Lineage Logistics standaardiseert WMS voor Europa

Als ’s werelds grootste temperatuurgeregelde logistieke dienstverlener, besloot Lineage Logistics recent om van 3PL Dynamics hét standaard WMS voor alle vestigingen in Europa te maken. Als gevolg van deze beslissing vinden er implementaties plaats over heel Europa met behulp van het internationale partnernetwerk van Boltrics.

‘Het is een voordeel voor ons dat 3PL Dynamics internationaal wordt geïmplementeerd middels lokale partners,’ vertelt Peter Bryssinck, Business Integration Manager bij Lineage Europe. ‘Deze partners zijn erg goed verbonden met Boltrics, volgen dezelfde filosofie,  en weten precies hoe zij het WMS moeten implementeren.’ 

Functionaliteiten specifiek voor koel- en vrieslogistiek

Met het nieuwe WMS is Lineage Peterborough klaar voor de toekomst. De altijd up-to-date belofte zorgt ervoor dat de operatie continu wordt ondersteund door de laatste Microsoft technologie en de nieuwste logistieke functionaliteiten uit de branche standaard. 

Elise Ramsden, Lineage Project Manager: “Met deze succesvolle implementatie, volgen we niet alleen het pad van Lineage Europe. We kunnen ook vertrouwen op functionaliteiten uit de koel- en vriesbranche. Kwaliteitscontroles, THT-data, classificaties. Nu kunnen we eenvoudig alle goederen volgen in ons warehouse en voldoen aan al onze klantwensen.”

Na de livegang van Lineage Logistics Peterborough, is Mercurius IT direct gestart met de voorbereidingen voor de volgende Lineage-vestiging in het Verenigd Koninkrijk. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven