Körber lijft post- en pakketactiviteiten Siemens in • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Körber lijft post- en pakketactiviteiten Siemens in

Siemens Logistics VarioSort EXB Single

Körber neemt de wereldwijde post- en pakketactiviteiten van Siemens Logistics over. Met de overname vergroot Körber haar supply chain-aanbod aanzienlijk.

In een tijd dat de supply chains meer dan ooit haperen, vergroot Körber zijn dienstenaanbod voor wereldwijde supply chains. Hiervoor neemt het bedrijf de geavanceerde post- en pakkettechnologie en geavanceerde software van Siemens Logistics over.

Siemens portfolio

Siemens levert post- en pakkettechnologie en volledig geautomatiseerde oplossingen voor gedigitaliseerde post- en pakketverwerking voor toonaangevende wereldwijde logistieke bedrijven. Met ongeveer 1.200 medewerkers genereert de post- en pakketactiviteiten van Siemens Logistics een jaaromzet van ongeveer € 500 miljoen.

De opkomst van e-commerce en veranderend consumentengedrag blijven de vraag naar automatisering en digitalisering in de hele supply chain, en vooral in de pakketverwerking, stimuleren de deal. De post- en pakketactiviteiten van Siemens Logistics zijn ideaal gepositioneerd om te profiteren van deze wereldwijde trends en aanhoudende marktgroei, meent Körber.

Körber’s Business Area Supply Chain biedt bedrijven over de hele wereld geïntegreerde software- en automatiseringsoplossingen in de gehele supply chain. Stephan Seifert, CEO van de Körber Group: “Met de post- en pakketactiviteiten van Siemens Logistics verbreden en vullen we ons marktaanbod als een wereldwijd toonaangevende partner voor de supply chain en e-commerce-industrie – met alle relevante oplossingen zoals hardware, software, digitale en systeemintegratie.

Ik ben erg enthousiast over de gecombineerde mogelijkheden om een ​​toonaangevende en vertrouwde partner te zijn voor de industrie en onze klanten. Eén ding is zeker: wij zijn en blijven hun technologisch toonaangevende en betrouwbare partner.”

Dirk Hejnal, CEO Körber Business Area Supply Chain: “De expertise van Siemens Logistics zal ongetwijfeld ons aanbod versterken en ons technologisch leiderschap versterken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven