Kledingreus Primark breidt dc met 30.000 vierkante meter uit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kledingreus Primark breidt dc met 30.000 vierkante meter uit


Primark heeft zijn distributiecentrum in Roosendaal met 30.000 vierkante meter uitgebreid. Het warehouse, dat al 56.000 vierkante meter groot was, wordt begin 2021 in gebruik genomen. 

Vanuit het dc distribueert de Ierse kledinggigant kleding en accessoires naar klanten in de Benelux en Frankrijk. De logistiek wordt verzorgd door logistiek dienstverlener DSV Solutions. SSI SCHÄFER is de leverancier van het volledig geautomatiseerde palletopslagsysteem en een onderhoudsteam ziet op dit systeem toe. 

Het geautomatiseerde palletopslagsysteem bestaat uit palletinvoerstations, conveyers, railssystemen, automatische kranen, uitvoerstations, AGV’s en het WMS. 

Team is on-site

Al deze apparatuur moet optimaal functioneren en ervoor zorgen dat de logistieke processen continu doorgaan. Het resident maintenanceteam van SSI SCHÄFER is daarom gestationeerd in Roosendaal in het dc en verantwoordelijk voor de technische staat van het systeem. 

Dit team, bestaande uit onderhoudsmonteurs, is verantwoordelijk voor preventief onderhoud, inspectie en reparatie indien er een stilstand is. Voor dit team iS SSI SCHÄFER nog op zoek naar onderhoudsmonteurs met een achtergrond in de elektronica.

Kledinggigant

Primark werd in 1969 opgericht in Ierland en is inmiddels een van de grootste fashionretailers van Europa. De keten opende in 2008 in Rotterdam zijn eerste vestiging in Nederland en heeft inmiddels zo’n 350 winkels in elf landen. Bij Primark zijn meer dan 70.000 werknemers in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven