Forse uitbreiding voor dc van Primark in West-Brabant • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Forse uitbreiding voor dc van Primark in West-Brabant


De Ierse kledingketen Primark gaat zijn enige distributiecentrum in Nederland, in Oud Gastel bij Roosendaal, uitbreiden. Aan de huidige 56.000 vierkante meter wordt 30.000 vierkante meter aan magazijnruimte bijgebouwd.

Logistiek ontwikkelaar Logistics Capital Partners (LCP) bevestigt via LinkedIn dat de bedrijven Logistics Capital Partners (LCP) en Dietz aan de bouwwerkzaamheden zijn begonnen. In januari 2020 moet de uitbreiding zijn afgerond.

In het najaar van 2015 werd begonnen met de bouw van het dc van negen hectare op bedrijventerrein Borchwerf II. Vanuit dit dc distribueert Primark onder meer zijn fashionproducten en lifestyle-accessoires naar de Benelux, Italië en het noordelijke deel van Frankrijk. Half 2016 werd het dc in gebruik genomen. De Nederlandse winkels worden ook bevoorraad door een dc in Mönchengladbach.

Primark werd in 1969 opgericht in Ierland en is inmiddels een van de grootste fashionretailers van Europa. De keten opende in 2008 in Rotterdam zijn eerste vestiging in Nederland en heeft inmiddels zo’n 350 winkels in elf landen. Bij Primark zijn meer dan 70.000 werknemers in dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven