Element Logic lanceert cloudplatform voor optimalisatie warehouses • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Element Logic lanceert cloudplatform voor optimalisatie warehouses


Element Logic heeft een cloudgebaseerd dataplatform ontwikkeld. Het systeem moet geautomatiseerde systemen in de toekomst zelfsturend maken.

eLogiq. Zo heet het cloudplatform dat Element Logic, dat grootste groeiplannen heeft, lanceert. Het systeem verzamelt, analyseert, deelt en gebruikt in realtime datastromen uit verschillende databronnen.

Het doel op lange termijn van het systeem, dat is gebouwd op Microsoft Azure-technologie, is een volledig geautomatiseerde magazijnoplossing die zichzelf optimaliseert.

Dashboard

Deze nieuwe oplossing is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende behoefte aan reactievermogen in logistieke operaties. De techniek moet leiden tot een toekomstig dashboard van kerngegevens met kant-en-klare KPI’s en API’s, waardoor informatie in eLogiq uit alle WMS’en kan worden opgehaald. Het platform zal ook voorspellende analyse van goederenstromen, magazijnoptimalisatie en gegevensverzameling integreren.

Productiviteit verhogen

 “De komst van eLogiq in ons aanbod en dienstenaanbod is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Element Logic. Tegenwoordig maken we gegevens toegankelijk voor onze klanten om hen te helpen hun interne processen te verbeteren en hun productiviteit te verhogen, terwijl ze hun ordervoorbereiding versnellen en betrouwbaarder maken. Dat betekent dat onze klanten zich kunnen focussen op de waarde en het resultaat en niet op de processen zelf”, steltIsabelle Dubois, Managing Director van Element Logic France.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven