Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic opent Experience Centers voor opleiden personeel


Dynalogic, heeft haar Dyna Experience Centers geopend. Dit initiatief moet de opleiding en dus de kwaliteiten van het personeel verbeteren.

Dynalogic timmert niet alleen letterlijk hard aan de weg. De last mile specialist bouwt nieuwe warehouses in Nederland. Ook opleiding van het personeel heeft de aandacht van het bedrijf.

CCO John Ruijsch, COO Bart Kempen en logistiek expert Walther Ploos van Amstel openden vorige week het Experience Center in Breda. Met deze Experience Centers, die terug te vinden zijn op iedere locatie, zet Dynalogic in op een nieuwe manier van het opleiden van haar medewerkers.

Personeel maakt het verschil

De Experience Centers zorgen voor een verdere optimalisatie van het opleidingstraject en hier wordt ook echt het verschil gemaakt in hoe medewerkers hun werk uitvoeren, van bezorger tot logistiek medewerker en callcenter agent, is het idee. Stephan van Mulken, CEO DynaGroup: “Wij willen het hoogste niveau in dienstverlening nastreven en hebben als doel om fans te maken van onze klanten.

Daarom hechten wij grote waarde aan gespecialiseerde en getrainde medewerkers en bezorgers, zowel op expertise als op klantvriendelijkheid. Ieder logistiek depot heeft zijn eigen Experience Center waar trainen meer is dan alleen theorie en alles draait om beleving en ervaren.”

Training en coaching

Dynalogic verzorgt een breed scala aan logistieke diensten, van de opslag van producten in een van de logistieke depots tot de sortering en het laden van een route en de bezorging van het bestelde product. Mulken: “We hebben veel aandacht voor training en coaching en daar speelt bewustwording van hetgeen een goede indruk maakt op de klant een belangrijke rol. De nieuwe Experience Centers bieden leerervaringen in alle vormen en maten. We spelen rollenspellen, maar er zijn ook trainingen voor een specifiek product of service. We kunnen echt de praktijk oefenen, bijvoorbeeld met een echte voordeur, verschillende typen muren of de installatie van een koelkast.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven