DynaGroup stapt in de healthcare • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DynaGroup stapt in de healthcare


DynaGroup breidt haar dienstenpakket uit. De fulfilment en last mile specialist gaat in de healthcare markt.

Dynahealth. Zo heet de nieuwe dienst van Dynagroep, waar ook Dynalogic onder valt dat recent nieuwe warehouses aankondigde. Dynagroup haakt met de nieuwe stap in op trends en ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Dynagroup wil logistiek ontzorgen

Het doel van het bedrijf is om via logistieke-, reparatie- en fulfilmentactiviteiten een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg. Dynahealth combineert de diensten van de verschillende business units van DynaGroup tot een totaaloplossing gericht op de zorgmarkt.  John Ruijsch, CCO Dynahealth: “Er is meer behoefte aan adequate oplossingen om bijvoorbeeld het thuiswonen langer comfortabel te maken of thuisherstel na een operatie te ondersteunen. Hiervoor biedt Dynahealth een unieke oplossing die zorgverleners in staat stelt zich te focussen op hetgeen echt belangrijk is, het leveren van goede zorg aan de patiënt.”

Next en same day delivery

Dynahealth fungeert als onafhankelijke partner achter de schermen Nnext day of zelfs same day oplossingen zijn mogelijk. Ook biedt Dynahealth installatiediensten aan als het monteren van een douchestoel aan de muur, het installeren van een ziekenhuisbed of domotica voor patiënt gerelateerde zorg op afstand.

Reparatieservice

Daarnaast biedt het  fulfilmentdiensten aan en asset management. Ook technische specialisten reparatieservices (zowel preventief als correctief onderhoud) op locatie,  centraal op één van de Dynahealth locaties, waarbij ook de reiniging of het refurbishment van producten tot de mogelijkheden behoort, worden als service aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven