Deret Logistique moderniseert zijn WMS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Deret Logistique moderniseert zijn WMS


Na jaren gebruik gemaakt te hebben van het LMxt Warehouse Management Systeem van Savoye, stapt Deret Logistique over op een nieuwe, cloud gebaseerde variant.

Het logistieke landschap en WMS veranderen. Deret Logistique, een grote speler op het gebied van Value Added Logistics in Frankrijk verandert mee.

Deret beschikt over 600.000 m2 magazijnoppervlakte in Frankrijk. Het bedrijf distribueert dagelijks honderdduizenden bestellingen voor klanten van elke omvang uit allerlei sectoren.

Nieuw WMS

Om beter aan de uiteenlopende wensen van de  klanten te kunnen voldoen en te kunnen groeien, zocht het bedrijf een moderner en innovatiever WMS. Deze heeft het gevonden in ODATiO, de nieuwste software-oplossing van Savoye.

“De tool overtuigde door de techniek, de gebruikersvriendelijkheid en de moderne mogelijkheden. De hosting in de cloud en de mogelijkheid om nauw met Savoye samen te werken aan het ontwerp, de uitrol en de configuratie van de tool waren ook belangrijke voordelen”, vertelt David Perruche, Projects, Studies en Industrialization Manager bij Deret Logistique.

Snelle resultaten en ambitie voor de toekomst

De oplossing, die eind oktober 2021 op de logistieke site in Saran werd geïmplementeerd, heeft al meerdere voordelen gebracht. Enkele voorbeelden zijn een verbeterde gebruikerservaring voor de medewerkers, beter management van de activiteit middels de flow control-functies en meer zicht op de voortgang van het werk.

“Voor ons biedt deze samenwerking de mogelijkheid om onze business te vergroten  zonder ons te moeten beperken tot een bepaalde sector. We kunnen onze bestaande WMS-oplossingen behouden en tevens gebruik maken van een innovatieve tool zoals ODATiO.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven