Ceva Logistics wordt logistieke partner Ferrari F1 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Ceva Logistics wordt logistieke partner Ferrari F1


Ceva Logistics wordt een logistieke steunpilaar voor het Formule 1 team van Ferrari.

Ceva, dat onderdeel is van CMA CGM dat recent Ingram Micro inlijfde, heeft een wereldwijde, meerjarige samenwerking met Ferrari afgesloten. Ceva ondersteunt haar race-activiteiten als Official Logistics Partner en dient als Team Partner van Scuderia Ferrari.

Logistiek Formule 1

Ceva Logistics zorgt voor weg- en zeetransport van de auto’s en uitrusting naar racelocaties over de hele wereld. De Official Logistics Partner-overeenkomst heeft betrekking op zowel F1- als GT-raceseries. Daarnaast zal Ceva de verzendingen van auto’s en uitrustingen naar bestemmingen van Scuderia Ferrari-evenementen ondersteunen, evenals de verzendingen van reserveonderdelen in Europa en de wereldwijde distributie van winkelmateriaal beheren.

Het wereldkampioenschap Formule 1 van 2022 omvat 23 wereldwijde evenementen die beginnen op 18 maart in Bahrein en eindigen op 20 november in Abu Dhabi.

Mattia Binotto, General Manager en Team Principal, Scuderia Ferrari: “Met Ceva Logistics kunnen we rekenen op een bedrijf dat niet alleen op het hoogste niveau in zijn werkterrein opereert, maar ons ook bijzonder goed wil ondersteunen bij het bereiken van een doelstelling die voor Ferrari en de Formule 1 van cruciaal belang is, namelijk CO2-neutraal worden door 2030.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven