Marktnieuws

Logistiek dienstverlener DSV krijgt een nieuw distributiecentrum in het Zeeuwse Tholen. Het gebouw van 90.000 vierkante meter komt te staan op bedrijventerrein Welgelegen III en moet in het najaar van 2020 klaar zijn. Het warehouse levert minimaal 200 banen op. 

Het Deense bedrijf gaat het dc gebruiken voor de opslag, ontvangst en uitgifte van goederen zoals kleding, schoenen en elektronica. “Een locatie op een steenworp afstand van de A4: dat is een perfecte uitvalsbasis”, zegt directeur Bas Fraanje. “Ook qua arbeidsmarkt is de ligging op het scharnierpunt tussen Zeeland en West-Brabant optimaal.”

DSV is van plan om zes dagen in de week in twee ploegen te gaan werken, van zes uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds. 

Ook Erik van Wunnik, director product development bij DSV Solutions, is tevreden.

DSV

DSV is in tachtig landen actief en heeft vestigingen in onder meer Bergen op Zoom, Venray, Venlo en ’s-Heerenberg. De firma heeft een omzet van ruim 10,6 miljard euro en heeft meer dan 45.000 medewerkers in dienst. DSV bestaat uit drie divisies: Solutions, Road en Air & Sea.

De divisie Solutions, die in het dc in Tholen zal trekken, legt zich toe op het ontwerpen, inrichten en managen van logistieke totaalconcepten en beschikt in Europa over circa 400 moderne dc’s met meer dan vijf miljoen vierkante meter oppervlakte. Dat zijn meer dan 930 voetbalvelden. 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven