BLOM helpt werkloze heftruckchauffeur • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

BLOM helpt werkloze heftruckchauffeur

Heftruckopleiding

Speciaal voor de werkloze heftruckchauffeur biedt Blom Opleidingen een gedegen heftruckopleiding en certificaat tegen het allerlaagste tarief aan.

Om de lage tarieven voor heftruckcertificering mogelijk te maken, heeft BLOM Opleidingen in samenwerking met heftruckwerk.nl een eigen opleidingsfonds opgericht. Dit opleidingsfonds is exclusief voor de werkloze heftruckchauffeur zonder geldig heftruckcertificaat die voor eigen rekening een heftruckopleiding wil volgen. De werkloze heftruckchauffeur heeft dan de zekerheid dat hij of zij een goede opleiding krijgt en een heftruckcertificaat met meerwaarde heeft verdiend. Op dit moment is het voor de werkloze heftruckchauffeur zonder geldig heftruckcertificaat onmogelijk om bij bedrijven of uitzendbureaus in te stromen. De minimale eis is een geldig heftruckcertificaat. Voor werkgevers en uitzendbureaus biedt dit zekerheid dat er goed geïnstrueerde heftruckchauffeurs instromen.

Gevaarlijke opleidingen
Wanneer een werkloze heftruckchauffeur echter niet over een geldig heftruckcertificaat beschikt, is het algemene advies is om eerst voor eigen rekening het heftruckcertificaat te halen en dan terug te komen. Vaak gaan zij op zoek naar de goedkoopste oplossing om het heftruckcertificaat te halen. Blom Opleidingen constateert dat deze heftruckchauffeurs soms ten prooi vallen aan instanties die enkel het behalen van het heftruckcertificaat centraal stellen en niet de gedegen opleiding. De EVO heeft eerder dit jaar zelfs gesteld dat dit ‘gevaarlijke opleidingen’ zijn. Tot en met 31 maart 2016 kunnen werkloze heftruckchauffeurs zich hier op de website van Blom Opleidingen inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven