Ga naar hoofdinhoud

BA Systèmes wordt Alstef Mobile Robotics


BA Systèmes wordt omgedoopt tot Alstef Mobile Robotics.  De naamswijziging moet voor een betere integratie in de Alstef Groep zorgen.

BA Systèmes, leverancier van robotoplossingen voor intralogistiek en een merk van Alstef Group (dat dit jaar nog een material handling specialist overnam), is omgedoopt tot Alstef Mobile Robotics. In 2018 bundelde BA Systèmes zijn krachten met Alstef Automation om Alstef Group te creëren.

Synergiën

De naamsverandering is ingevoerd om de volledige integratie van BA Systèmes binnen de Alstef Group te symboliseren. Het aannemen van deze nieuwe identiteit weerspiegelt onze wens om te profiteren van synergieën binnen de Groep en om onze teams te mobiliseren rond onze gedeelde visie en waarden,” aldus Nicolas Breton, Managing Director van Alstef Group.

Nieuwe naam zelfde bedrijf

BA Systèmes produceert en test al bijna 50 jaar robotapparatuur op zijn locatie in de buurt van Rennes en het aannemen van een nieuwe naam zal waarschijnlijk niets veranderen. Het hoofddoel blijft hetzelfde: het ontwerpen, produceren en onderhouden van geavanceerde AGV-AMR-systemen (onder meer actief bij L’Oréal) die de efficiëntie, productiviteit, veiligheid en logistieke prestaties optimaliseren,” aldus Olivier Imbert, Managing Director van Alstef Mobile Robotics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven