Alstef lijft sorteerspecialist in • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Alstef lijft sorteerspecialist in


Alstef Group heeftt Solution Net Systems (SNS) overgenomen. Door de overname breidt de material handling specialist zijn portfolio uit met geautomatiseerde pakketverwerkingssystemen.

Overnames in de material handling business is schering en inslag. Dit keer is het Alstef, dat recent nog een grote AGV order binnensleepte bij L’oréal, in de hoofdrol. Alstef lijft SNS in, een specialist in geautomatiseerde sorteersystemen.

Configureerbare oplossingen

SNS ontwerpt en integreert configureerbare oplossingen voor de e-commerce, voedingsmiddelen-, farmaceutische, post-, retail-, third-party logistiek en transport-, en distributie-industrieën. “De overname van SNS breidt de wereldwijde voetafdruk van Alstef Groep uit en harmoniseert ons bestaande aanbod van producten en diensten in onze divisie pakketverwerkingsautomatisering”, aldus Nicolas Breton, ceo van Alstef Groep.

Stan Sroka, president van SNE: “Wij geloven dat Alstef Group een uitstekende strategische partner is om onze oplossingen en activiteiten naar het volgende niveau te brengen. Solution Net Systems zal profiteren van Alstef Group’s uitzonderlijke reputatie, wereldwijde aanwezigheid en capaciteiten in de materiaalverwerkingsmarkt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven