Nunner opent nieuw distributiecentrum in ’s-Heerenberg (de 1e foto’s) • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nunner opent nieuw distributiecentrum in ’s-Heerenberg (de 1e foto’s)


Nunner heeft er een nieuw distributiecentrum bij. Het warehouse van 25.000 m2 in ’s-Heerenberg werd vorige week officieel in gebruik genomen.

Nunner Logistics, dat claimt het krachtigste zonnedak van Europa te hebben, heeft er weer een warehouse bij. Vlakbij een bestaande operatie van 30.000 m2 op hetzelfde bedrijventerrein in het Gelderse ’s-Heerenberg heeft de logistieke dienstverlener een dc van 25.000 vierkante meter geopend.

Supersonische geklimatiseerd magazijn

Erwin Cootjans, ceo van Nunner Logistics: “We willen de komende jaren blijven groeien en investeren daarom in onze toekomst”, verklaarde hij eerder de nieuwbouwambities van het bedrijf. Zo bouwt Nunner via ontwikkelaar Intospace (voorheen Somerset Capital Partners) en ASK Romein Bouw) nog een dc van ruim 30.000m2 in ‘s-Heerenberg.

Het distributiecentrum in samenwerking met ontwikkelaar Panattoni dat vorige week is opgeleverd, heeft een vrije hoogte van 12,20 meter, in totaal 21 docks en 35 parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Het nieuwe complex voldoet qua duurzaamheid voldoen aan de ‘Very Good’ standaard van BREEAM.

Panattoni ontwikkelde het warehouse. Het warehouse wordt nu gevuld. Goldbeck bouwde het dc. Ook JLL is bij de realisatie betrokken.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het nieuws over interne logistiek

Aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven