Ga naar hoofdinhoud

Partners nemen Vallenduuk Advocaten over


Kevin Vierhout, Michelle Vrolijk en Christian Hofman hebben per 9 augustus advocatenkantoor Vallenduuk Advocaten B.V.  overgenomen. De overname volgt na het overlijden van eigenaar en directeur Patrick Bobeck vorig jaar.

Het drietal zal het kantoor, dat van oudsher gespecialiseerd is in wegvervoer en logistiek, in dezelfde vorm en met dezelfde mensen blijven voortzetten. Vallenduuk is onder meer expert op het gebied van de nieuwe EU regels omtrent het wegtransport.

Kevin Vierhout
Kevin Vierhout, sinds 2006 werkzaam bij Vallenduuk: “Tegen Patrick zei ik altijd: “Met jou, of anders niet”. Vlak voor zijn overlijden heb ik hem gezegd dat ik die belofte moest gaan breken en hij er van op aan kon dat zijn geliefde kantoor zou worden voortgezet en uitgebouwd zoals hij dat altijd voor ogen heeft gehad. Ik ben dan ook zo ontzettend trots dat Michelle, Christian, het hele team van Vallenduuk en ik, Patrick zijn droom zullen gaan verwezenlijken. Vallenduuk is al 25 jaar een begrip in de wereld van transport en logistiek. En dat zal het ook de volgende 25 jaar zijn.”


Michelle Vrolijk, Christian Hofman en Kevin Vierhout

Michelle Vrolijk, sinds 2010 werkzaam bij Vallenduuk: “Ik ben enorm blij dat we door deze overname het kantoor dat we in de afgelopen jaren met elkaar en met het team hebben opgebouwd, kunnen blijven voortzetten en uitbouwen. Het gemis van Patrick is nog steeds duidelijk voelbaar, maar ik hoop dat hij met trots op ons neerkijkt. De kwaliteit van de dienstverlening en zijn en onze ambitie om verder door te groeien tot hét internationale advocatenkantoor op het gebied van transport en logistiek, zal altijd voorop blijven staan.”

Christian Hofman, sinds 2015 werkzaam bij Vallenduuk: “Met veel trots en plezier treed ik samen met Michelle en Kevin toe tot de directie van Vallenduuk. Bijzonder dankbaar ben ik voor iedereen die ons tijdens het overnameproces heeft geholpen, met speciale dank aan Valerie Vallenduuk, Maurice van Krugten, Claus Accountants en – natuurlijk ook – al onze geweldige collega’s. Met warme herinnering aan Patrick Bobeck, gaan wij onze (inter)nationale ambities verder uitwerken de komende jaren. Ik kijk daar enorm naar uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven