Ga naar hoofdinhoud

Slimme brillen huren in plaats van kopen: Picavi komt met nieuwe service


Picavi heeft iets nieuws. De Duitse IT-specialist, gespecialiseerd in logistieke brillen, introduceert het ‘Vision-as-a-Service-model (VaaS). 

Simpel gezegd komt het erop neer dat logistieke bedrijven de wearables van Picavi voortaan kunnen huren. Bijvoorbeeld om in een drukke periode net wat meer orders het magazijn uit te krijgen. 

Hardware plus software

Bedrijven krijgen tegen een vaste prijs niet alleen de beschikking over de slimme brillen, maar ook over de benodigde softwarelicenties, release-upgrades en aansluiting op overige systemen zoals een WMS of ERP. Hiernaast krijgen klanten persoonlijke software-ondersteuning. Als een logistiek bedrijf de huurperiode van de brillen wil verlengen, dan is dat mogelijk. 

Snel quitte draaien

De eerste klanten die werken met het VaaS-model van Picavi zijn enthousiast, vertelt directeur Carsten Funke: “Ze bereiken bijzonder snel het break-even point. Deze nieuwe productcategorie is ook erg interessant voor nieuwe gebruikers. Ook voor hen kunnen we een snelle en ongecompliceerde kennismaking met de wereld van pick-by-vision mogelijk maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven