Zalando verzorgt deel e-fulfilment C&A • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zalando verzorgt deel e-fulfilment C&A


C&A neemt Zalando Fulfillment Solutions in de arm. Zalando gaat een deel van e-commerce logistiek van C&A in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië beheren.

C&A wil zijn leveringskwaliteit online verbeteren. Reden voor de retailer om een deel van zijn e-commerce onder te brengen bij Zalando, dat vorig jaar zijn grootste en meest geautomatiseerde fulfilment center opende in Bleiswijk.

Zalando gaat de logistiek van een selectie van artikelen voor dames, tieners, mannen en kinderen verzorgen , die vandaag verkrijgbaar zijn in de Zalando Fashion Store in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië.

Logistieke samenwerking

Zalando en C&A werken al langer samen. Sinds 2021 heeft C&A in Duitsland en daarna in zeven andere Europese landen, waaronder Frankrijk, Zalando’s Connected Retail omnichannel-programma geïntegreerd, dat handelaren de mogelijkheid bood om hun winkels rechtstreeks aan te sluiten op het Zalando platform. “We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Zalando. En we zijn erg enthousiast om met Zalando meer toegang te krijgen tot het beste van C&A”, zegt Joris van Rooy, chief consumer and digital officer bij C&A Europe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven