Protestactie tegen distributiecentrum VidaXL • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Protestactie tegen distributiecentrum VidaXL


Protest tegen de komst van het Vida XL distributiecentrum in Horst aan de Maas. SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen komt zaterdag 11 maart naar de gemeente om haar ongenoegen te uiten.

Weerstand tegen distributiecentra is niets nieuws. De verdozingsdiscussie wordt al langer gevoerd. Maar nu wordt er ook geprotesteerd. De SP wil geen nieuw distributiecentrum van VidaXL, dat vorig jaar een nieuw WMS heeft gekozen, en houdt daarom zaterdag een protestactie, meldt omroep Horst aan de Maas. “Voor bedrijven die verdienen over de rug van kwetsbare arbeidsmigranten is er kennelijk ruimte genoeg, terwijl de levens van vele mensen stilstaan vanwege het tekort aan betaalbare en fatsoenlijke huizen”, zegt de partij.

Bezwaar

Eerder al hebben SP Venlo en de SP Horst aan de Maas samen met de Werkgroep Huisvesting Arbeidsmigranten bezwaar ingediend tegen de bouwplannen van VidaXL. Medio maart vindt de hoorzitting plaats waar Paul Geurts namens de SP en de Werkgroep Huisvesting Arbeidsmigranten de bezwaren toe zal lichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven