Picktoren moet Arvato en Sephora de nodige efficiency verschaffen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Picktoren moet Arvato en Sephora de nodige efficiency verschaffen


Arvato Supply Chain Solutions breidt zijn warehouse capaciteit uit voor klant Sephora. Het warehouse wordt voorzien van een picktoren.

Arvato Supply Chain Solutions, dat zijn distributiecentrum in Venray heeft uitgebreid en voorzien van een ‘innovatieve’ heftechnologie, timmert ook in Duitsland aan de weg. In Dueren breidt Arvato zijn warehouse uit met 7000 vierkante meter en zeven dockdeuren voor klant Sephora. Het hart van de uitbreiding is een nieuwe pick-toren.

Opslaglocaties warehouse

De picktoren krijgt vier niveaus waar goederen worden opgeslagen en gepickt. Het rekkensysteem bevat ruim 40.000 opslaglocaties voor 20.000 artikelen. “De opslagruimte is optimaal ontworpen voor de snelgroeiende Sephora online business”, legt Julia Boers, president consumer products bij Arvato Supply Chain uit. “Met de nieuwe picktoren kunnen we grote opslagvolumes relatief kleine ruimte realiseren.”

Groei e-commerce door Zalando

De uitbreiding van Arvato, dat zweert bij Autostore voor klant Rituals, is nodig vanwege de online groei van het bedrijf Sephora is vorig jaar een samenwerking aangegaan met Zalando wat resulteerde in een snelle groei in Europa.

Arvato verzorgt de Duitzen en Oostenrijkse retail logistiek voor Sephora sinds 2018 in Dueren. Naast het afhandelen van inkomende en uitgaande goederen, verzorgt Arvato aanvullende diensten als voorraadbeheer, VAL en retouren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven