Arvato breidt distributiecentrum Venray uit met duizenden vierkante meters en ‘innovatieve’ heftechnologie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Arvato breidt distributiecentrum Venray uit met duizenden vierkante meters en ‘innovatieve’ heftechnologie


Arvato Supply Chain Solutions heeft zijn distributiecentrum in Venray uitgebreid tot een totaal van 12,000 vierkante meter. Ook is er gekozen voor een ‘innovatieve’ heftechnologie.

Om aan de  voortdurend groei van klant Victron Energy te voldoen, heeft Arvato, dat zweert bij Autostore, zijn warehouse in Venray vergroot.  Met de uitbreiding van bijna 25 procent is extra capaciteit gecreëerd voor de zwaargewicht producten van de klant.

Innovatieve heftechniek

“Een bijzonder kenmerk van het contract, dat recent is verlengd to0t 2027 red.)  is dat Victron Energy een bijzonder groot aantal zware producten in zijn portfolio heeft, die speciale eisen stellen aan warehousing”, stelt Martijn Nielen, Managing Director bij Arvato Supply Chain Solutions in Nederland. “Daarom hebben we bij de uitbreiding ook gekozen voor de innovatieve heftechnologie van TAWI, die de handling veel eenvoudiger maakt.”

 Daarnaast is het nieuwe warehouse deel uitgerust met een in-rack sprinklersysteem dat speciaal ontworpen is voor gevaarlijke goederen. De site telt momenteel 50 werknemers, een aantal dat naar verwachting de komende maanden zal toenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven