Geodis breidt e-commerce activiteiten in België uit met nieuw sorteercentrum en kantoor • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Geodis breidt e-commerce activiteiten in België uit met nieuw sorteercentrum en kantoor


Geodis heeft een nieuw sorteercentrum in Schoten, nabij Antwerpen geopend. Ook heeft de logistieke dienstverlener een nieuw kantoor op de luchthaven van Luik in gebruik genomen.

De extra e-commerce operaties moeten Geodis, dat ook fors investeert in robots, in staat stellen beter in te spelen op de online markt in België en daarbuiten. Het sorteercentrum in Schoten moet de Belgische markt versterken. Het kantoor in Luik moet de e-commerce-operatie van Geodis in Europa versterken.

Nieuw sorteercentrum

Het sorteercentrum in Schoten is 6300 m2 groot en verwerkt dagelijks tot 20.000 pakketten (140.000 per week). De strategische ligging van het nieuwe kantoor nabij Luik zal zorgen voor een verbinding tussen de Aziatische en Noord-Amerikaanse continenten en het Europese multimodale distributienetwerk van de logistieke dienstverlener.

Multimodale verbindingen

Mark van den Assem, algemeen directeur van Geodis Benelux: “Voor onze klanten betekent dit toegang tot meer dan 250 miljoen consumenten in minder dan een dag over de weg, ook via binnenvaartverbindingen van Luik naar Antwerpen, Rotterdam en verder naar de Rijn; evenals via lucht- en spoorverbindingen met China vanuit Zhengzhou , Yiwu en Chengdu.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven