Corona

Het op en top Nederlandse HEMA wil uitgroeien tot een wereldmerk. Vanwege die ambitie krijgt HR een een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie, vertelt Sr. HR Business Partner Rianne Rottier in de WT Podcast. 

Van een winkelketen een wereldmerk worden betekent nieuwe werkmethoden, andere competenties voor werknemers en een veranderende rol voor leidinggevenden, aldus Rottier in de derde aflevering van de podcastserie Mens&werk

Mensgericht leidinggeven

“Van traditioneel en procesgericht leiderschap gaan we veel meer toe naar coachend en mensgericht leiderschap. HR speelt hier een grote rol in door de leidinggevende hierin mee te nemen.”

Rottier is binnen de winkelketen verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in twee distributiecentra: het reguliere DC van HEMA in Utrecht en het speciale EDC voor online bestellingen een steenworp verderop. 

Samen, beter en slimmer

In de WT Podcast legt Rottier uit wat de effecten van corona zijn op HEMA, waarom communicatie zo’n belangrijke factor is in de weg naar een wereldmerk, welke doorgroei- en opleidingsmogelijkheden er zijn voor het personeel en ze vertelt meer over ‘Samen, Beter & Slimmer’, het speciale programma dat binnen HEMA is uitgerold om nóg beter, veiliger en efficiënter te kunnen samenwerken. 

Beluister hier de aflevering

Abonneer je op de podcast

Je kunt je gratis abonneren op de WT Podcast. De podcastserie Mens&werk, een initiatief in samenwerking met ondernemersvereniging evofenedex, is te beluisteren via Soundcloud en Spotify. Voor vragen of feedback: stuur een mail naar warehousetotaal@eisma.nl 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven