Zebra ziet ‘snelle groei’ robotplatform • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zebra ziet ‘snelle groei’ robotplatform


Zebra Technologies Corporation ziet een snelle groei van de Mobile Robotics Specialisation voor channel partners. Bijna 40 gespecialiseerde robotics-partners hebben zich bij het programma aangesloten sinds de lancering in april 2022.

Warehouses worden meer en meer voorzien van digitalisering, automatisering en robotisering. Zaak is om de diverse systemen eenvoudig met elkaar te laten praten. Reden voor Zebra om in 2022 het platform Mobile Robotics Specialisation voor channel partners op te richten. Bijna 40 gespecialiseerde robotics-partners hebben zich bij het programma aangesloten.

Automatiseringsoplossingen

Het Mobile Robotics Specialisation programma is een portfolio van sales-en technische trainingen en certificeringen die partners ondersteunen en opleiden voor Zebra’s robotics automatiseringsoplossingen, zoals Zebra’s Fetch autonome mobiele robots (AMR’s) en FetchCore software. Het doel: Digitale oplossingen die bedrijven in staat stelt om gegevens, goederen en mensen op intelligente wijze met elkaar te verbinden.

Groei stimuleren

Casper Zweers, Regio Directeur voor Zebra in Benelux: “Zebra lanceerde het Mobile Robotics Specialisation programma omdat we een channelgericht bedrijf zijn. We lossen uitdagingen van klanten op en leveren de resultaten die ze nodig hebben via en met onze partners,” zegt. “Het is belangrijk dat we de partners ondersteunen en belonen die zich specialiseren in de oplossingen die onze klanten nodig hebben voor schaalbare en flexibele operaties om hun groei te stimuleren, aan de vraag te voldoen en arbeidsuitdagingen aan te pakken.”   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven