Zebra lanceert drie nieuwe autonome mobiele robots • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zebra lanceert drie nieuwe autonome mobiele robots


Zebra lanceert drie nieuwe autonome, mobiele robots (AMR’s) voor (e)fulfilment werkzaamheden in het warehouse.

FlexShelf, FlexShelf Guide en RollerTop Guide. Zo heten de drie nieuwe aanwinsten die onder de vlag van Fetch robotics, het robotbedrijf dat Zebra recent inlijfde, op de markt worden gebracht.

Primeur robots

De robots maken gebruik van put-to-light- en pick-side-verlichting, Een primeur in de sector voor detectie van vorkheftrucks stelt AMR’s in staat om dode hoeken van vorkheftrucks te vermijden, waardoor schade aan de AMR’s wordt voorkomen. Bedrijven die de RollerTop Guide AMR inzetten, kunnen elke orderverzamelworkflow integreren met bestaande vaste transport-, sorteer- en geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen (AS/RS).

Lees ook
Zalando maakt werk van robots om interne logistiek te verbeteren

Efficiency verhogend

De Fetch robots kunnen een tot drie keer hogere productiviteit opleveren bij fulfilmentactiviteiten en  tot 50 procent sneller werken dan andere fulfilment-AMR’s. Ook claimt Zebra dat de orderpickers door de robots zestig procent minder hoeven te lopen.

De nieuwe aanwinsten zijn gebouwd op het Fetch Freight100-platform en werken op Fetchcore Enterprise cloud software. Het platform integreert met bestaande tooling voor warehouse management en warehouse execution. Volgens Zebra Technologies sluiten zowel de AMR’s als cloud software naadloos aan op de diverse processen, middelen en personen waaruit magazijnen bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven