Walmart bouwt high tech distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Walmart bouwt high tech distributiecentrum


Walmart bouwt een high tech ​distributiecentrum voor verse en diepgevroren producten.

Seize matters, zeker in Amerika en dus pakt Walmart flink uit. De retailer investeert 450 miljoen dollar in een distributiecentrum van 220.000 vierkante meter in Lyman South Carolina.

Robots en mensen

Het warehouse, dat 400 banen moet opleveren, wordt een combinatie van medewerkers, automatiseringstechnologie, robots en machine learning om bederfelijke levensmiddelen te verwerken zoals eieren, zuivelproducten, bloemen en diepvriesproducten. Van hieruit worden ze geleverd aan nabijgelegen winkels.

Het centrum maakt deel uit van een grotere investering die de retailer eerder dit jaar aankondigde om het gebruik van automatiseringstechnologie in de supply chain te verdubbelen.

“Walmart’s hightech distributiecentrum voor levensmiddelen zal baanbrekende innovaties bevatten die de toeleveringsketen radicaal verstoren, producten nog sneller in de schappen voor onze klanten krijgen, terwijl we tijd besparen voor onze medewerkers”, aldus David Guggina, senior vice president, automatisering en innovatie bij Walmart US.

Het dc is in 2024 operationeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven