Ga naar hoofdinhoud

UPS opent distributiecentrum met 700 robots (video)


UPS heeft zijn meest gerobotiseerde warehouse ooit officieel geopend. Het distributiecentrum huisvest 700 robots. Samen met de medewerkers zorgen ze voor een imposante efficiency.

79 miljoen dollar. Zoveel koste het nieuwe, logistieke paradepaardje van UPS, dat in Roermond ook flink heeft geautomatiseerd/gerobotiseerd.  Het mondiale pakketbedrijf opende vorige week in Bullitt County, vlakbij World Port in Louisville een nieuw, zwaar gerobotiseerd warehouse. Het distributiecentrum telt 700 robots van Geek+ en moet werk bieden aan 500 mensen.

Smart Warehousing UPS

De UPS Supply Chain Solutions Velocity faciliteit is een ultramodern opslag- en distributiecentrum dat gebruik maakt van intelligente automatisering, machine learning en kunstmatige intelligentie om fulfillment activiteiten te stroomlijnen. Velocity is gevestigd in Shepherdsville.

350.000

“De Velocity-faciliteit is een gemoderniseerd magazijn met een digitaal ecosysteem dat alles optimaliseert en orkestreert, van orderstroom tot arbeidsmanagement”, zegt Kate Gutmann, UPS president van International, Healthcare and Supply Chain Solutions. “Met de hulp van onze bekwame en diverse teamleden kan de faciliteit meer dan 350.000 eenheden per dag verwerken.”

UPS Velocity is een blauwdruk voor de toekomst van e-commerce. UPS heeft plannen meer van dergelijke distirbutecentra op te tuigen. De faciliteit maakt deel uit van een wereldwijd UPS netwerk van meer dan 1.000 distributiecentra verdeeld over 200 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven